28.4 C
Craiova
joi, 12 septembrie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternational(VIDEO) Familia Obama o susține pe Kamala Harris la președinție

(VIDEO) Familia Obama o susține pe Kamala Harris la președinție

-

Fostul președinte Barack Obama și soția sa Michelle o susțin pe Kamala Harris la președinție la Convenția Națională Democrată de la Chicago. Ei au captivat mulțimea în timp ce au vorbit despre „speranță” și l-au criticat pe Donald Trump.

Familia Obama a susținut-o pe Kamala Harris ca și candidată a partidului la alegerile din SUA din 2024, potrivit BBC.

Cuplul a ținut discursuri consecutive, în care i-au îndemnat pe democrați să iasă și să voteze. Ei au spus că alegerile din noiembrie vor fi extrem de strânse.

Cuplul a ținut discursuri consecutive, în care i-au îndemnat pe democrați să iasă și să voteze, spunând că alegerile din noiembrie vor fi extrem de strânse.
Fosta primă doamnă, într-unul dintre cele mai memorabile discursuri din istoria convențiilor, le-a cerut democraților să renunțe la „complexul Goldilocks” și să muncească din greu pentru a alege vicepreședintele Kamala Harris.

„Nu ne putem satisface anxietățile legate de dacă această țară va alege pe cineva ca Kamala, în loc să facem tot ce putem pentru a alege pe cineva ca Kamala”, a spus ea.

Apoi, fostul președinte – într-un discurs care a evocat amintiri despre apariția sa în conștiința politică americană și propriile sale campanii câștigătoare – a spus că „majoritatea dintre noi nu vrem să trăim într-o țară amară și divizată”.

„Nu avem nevoie de încă patru ani de haos. Am mai văzut acel film și știm cu toții că o continuare este de obicei mai proastă”, a spus Obama.

Discursurile lor au încheiat o noapte în care democrații au încercat să o prezinte pe Harris în termeni mai personali americanilor care abia acum află despre vicepreședinte.

Citește și: Polițiștii olteni au salvat o lebădă aflată în suferință

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Proxenet doljean, prins în Italia

Un proxenet doljean a fost prins în Italia, ...

ȘTIRI GdS