20.5 C
Craiova
joi, 12 septembrie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalMarcel Ciolacu îşi anunţă candidatura la alegerile prezidenţiale

Marcel Ciolacu îşi anunţă candidatura la alegerile prezidenţiale

Prin intermediul unui mesaj video, Marcel Ciolacu îşi anunţă marţi candidatura la alegerile prezidenţiale. Preşedintele PSD a filmat un clip, alături de mai mulţi membri TSD, la sediul partidului. Anunţul vine cu patru zile înainte de Congresul PSD în care se va alege noul preşedinte al formaţiunii şi va fi validat candidatul la alegerile prezidenţiale.

El transmite într-un mesaj intern către social-democraţi că a vrut să afle despre această decizie de la el, persona, şi nu de la televizor, pentru că această decizie o vor dezbate sâmbătă la Congresul PSD. Sunt sigur că, împreună, vom reuşi să recâştigăm preşedinţia, după 20 de ani, mai spune Ciolacu în mesaj, conform news.ro.

Liderul PSD anunţă intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale

Într-un mesaj intern, liderul PSD anunţă intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale. 

”Vă salut, sunt Marcel Ciolacu. După ce m-am consultat cu foarte mulţi dintre domneavoastră, am luat decizia să candidez la preşedinţia României. Am vrut să aflaţi asta de la mine şi nu de la televizor, pentru că această decizie o vom dezbate sâmbătă la Congresul PSD. Avem cea mai bună echipă pentru România, aşa cum am arătat la toate alegerile din acest an. Sunt sigur că, împreună, vom reuşi să recâştigăm preşedinţia, după 20 de ani.

Sâmbătă, la Congres voi prezenta planul meu pentru România. Sper din toată inima să îmi acordaţi onoarea de a lupta în numele dumneavoastră şi al românilor, pentru a câştiga alegerile prezidenţiale. România are nevoie de stabilitate şi echilibru. Contez pe voi toţi şi vă aştept alături de campania noastră. Vă mulţumesc!”, le -a transmis Ciolacu colegilor din partid.

În urmă cu o zi, Ciolacu a anunţat lansarea unei platforme program de dezvoltare a României

În urmă cu o zi, Ciolacu a anunţat lansarea unei platforme program de dezvoltare a României care să plece de la ideile venite de la oamenii obişnuiţi, el precizând că este momentul ca priorităţile reale ale românilor să se reflecte în acest plan pe baza căruia să administreze ţara în următorii 4 ani.

Citeşte şi: Care sunt categoriile dezavantajate de recalcularea pensiilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS